fbpx

ANTI – AGING je len jedno z mnohých tajomstiev hyperbarickej komory!

Milé dámy,

pripravte sa na vzrušujúci výlet do sveta hyperbarickej oxygenoterapie (HBOT)!

Pravdepodobne ste sa pre túto unikátnu liečebnú metódu rozhodli, lebo sa necítite najlpšie. Trápi Vás chronická únava alebo naopak nespavosť? Zistili Vám autoimunitné ochorenie alebo „len“ príznaky všeobecného vyčerpania? Obnova buniek je kľúčová pre udržanie zdravia  a mladistvého vzhľadu. Revitalizácia buniek v tele je výzvou i misiou človeka, ktorý chce dlho zostať vitálny telesne i duševne.

STE NA SPRÁVNEJ ADRESE

Chronický stres, nepoľavujúca únava, poruchy spánku a nevysvetliteľné bolesti hlavy… Týmito javmi sa zamestnané ženy – rodinou, prácou a starostlivosťou o druhých nechvália a často bolesť i únavu radšej skrývajú, akoby ňou mali znepokojovať okolie.  Bohužiaľ, ak sa organizmus nemá čas regenerovať, „zaštrajkuje“. Jednoducho povie DOSŤ! Prehliadané akútne chorobné stavy eskalujú do chronických. Ťažko liečiteľné ochorenia si nik nepraje, ani Vaše okolie, ani Vy.

V hyperbarickej komore OXYMED v piešťanskom ADELI Medical Center ste hlavnou hrdinkou Vy! Veríme, že efekt terapie oceníte Vy i Vaše okolie a ku svojim blízkym sa z hyperbarickej komory vrátite rozjarená kyslíkom a novou energiou. Najdôležitejšie totiž je, že návštevy hyperbarickej komory absolvujete pre seba a svoje zdravie.  Hyperbarická komora je miesto, ktoré je podporou na ceste k energickejšiemu a vnímavejšiemu životu. HBOT je prostriedok  k harmónii Vášho tela a pokoju v duši.

KOMORA, KDE VÁS NIKTO NEBUDE RUŠIŤ

Na úvod hyperbarickej oxygenoterapie (HBOT) sa najprv pohodlne usadíte. Keď sa za Vami zatvoria dvere komory, bude Vás čakať nerušených 75 minút dýchania čistého medicínskeho kyslíka. Dovolenkový pocit Vám pripomenie jemný pocit zmeneného tlaku podobný pocitu v lietadle alebo ponorke.  A podobne ako v lietadle Vám personál komory pri tlaku v ušiach ponúkne cukrík. S mobilnými zariadeniami ani elektronikou sa do komory vchádzať nesmie a preto bude pobyt v komore vyhradený čisto pre Vás, Vašu myseľ, tichú meditáciu alebo obľúbenú knihu.

BEZPEČNEJŠIE AKO CESTOVANIE

Z lietadla ani ponorky sa vystúpiť nedá. V hyperbarickej komore typu HAUX, ktorá je v piešťanskom ADELI Medical Center, to môžné je. Vďaka predkomore, akejsi predsienke pred hlavným telom komory, je možné ktoréhokoľvek pacienta, ktorý cíti diskomfort, bezpečne a bezodkladne z komory vrátiť do prostredia bežného tlaku.

KYSLÍK JE POLICAJT I STAVBÁR

Zatiaľ čo sa Vaša myseľ bude oddávať blaženému pokoju, vo Vašom tele bude kyslík poriadne „makať“. Kyslík podávaný pod tlakom okysličuje tkanivá celého tela „kyslíkovou masážou“. V každom jednom orgáne Vášho tela podnieti kyslík energetický metabolizmus buniek. Na bunky Vášho tela zapôsobí kyslík príjemne životodárne ako osviežujúci dážď pre rastlinky po tropickom dni.

Ako sa budete cítiť Vy, keď sa obnovia, zregenerujú Vaše bunky?

Sedíte v pohodlnom sedadle ako prvej triede Boingu a za oknami sú stále Piešťany. Bunky Vášho tela dostávajú v tejto chvíli prvotriednu liečbu. Telo si vďaka medicínskemu kyslíku, dýchanému pod tlakom, promptne vytvára nové krvné cievy. Prejavuje sa to rýchlejším hojením rán, obnovou tkanív ako v časovej lupe a redukcii iných komplikácii.

„Po terapii som kráčala s ľahkosťou, akoby ma niesol obláčik“, – hovorí pacientka s poruchou chôdze po ťažkom zápalovom ochorení. „Trápila ma únava, že som až chcela počas jazdy uložiť hlavu na volant a počas práce zasa oprieť hlavu o klávesnicu. Po HBOT som sa dokázala opäť sústrediť na čítanie a šoférovanie.“ – pochvaľuje si pacientka s chronickou únavou ako následkom infekčného ochorenia.

ZRÝCHLITE LIEČBU

Výrazne znížené šance na rozvoj majú po dávkach kyslíka v HBOT aj zápaly a opuchy. Je to samozrejme tým, že kyslík podporuje tvorbu bielych krviniek, ktoré držia tieto negatívne javy pod kontrolou. Okrem toho je kyslík nepriateľom anaeróbnych baktérií. Lieči miesta s obmedzeným prístupom kyslíka: koža, ústna dutina, zažívací trak.  Pružne vystavaný imunitný  systém je odolnejší a rýchlejšie hojenie je zaujímavé pre každého, kto čelil drobným kozmetickým zákrokov či rozsiahlej chirurgii. HBOT môže byť teda prvotriednou prípravou nielen na dovolenku, ale aj prvotriednym fitnessom pre bunky pred náročnou sezónou v práci alebo vyčerpávajúcim študijným rokom.

OBNOVENÉ BUNKY OMLADZUJÚ

Prirodzene je každý preventívny krok proti zhoršovaniu zdravia sám o sebe ozdravný a omladzujúci. HBOT nie je len vytúžená chvíľa samoty samej so sebou. Je to investícia do upevnenia zdravia a vybudovania ochranného štítu proti patogénom.

ZA ČO VÁM POĎAKUJÚ VAŠE BUNKY?

Lymfocyty sú schopnejšie bojovať proti infekciám a chorobám.

Nové bunky v tkanivách sú nevyhnutné pri hojení rán.

Obnovené bunky kože zvyšujú elasticitu a vzhľad pleti.

Zdravé pleťové tkanivá sú odolné voči prostrediu.

Okysličené tkanivá sa bránia tvorbe vrások.

Zdravé, revitalizované bunky zabezpečujú správne fungovanie orgánov ako srdce, pečeň, obličky a mozog.

Keď sú bunky obnovené, cítite sa energickejšie a vitálnejšie. To je dôležité pre celkový pocit pohody.

Viac čítajte na www.oxymed.sk

HAUX-STARMED 2200/5,5/XL

Technologické zariadenie Centra HBO je tvorené 12miestnou pretlakovou komorou typu HAUX-STARMED 2200/5,5/XL nemeckého výrobcu HAUX-Life Support, GmbH s dodatočnými 2 miestami v predkomore. V komore je možné liečiť i pacienta na lôžku.

Maximálny prevádzkový tlak komory je 5 bar (6,5 ATA). Súčasťou základného vybavenia je vstavané plne automatizované hasiace zariadenie, audio/video monitoring pacienta, klimatizácia, počítačové/manuálne riadenie samotnej expozície, meranie % saturácie kyslíka, meranie % obsahu O2 v atmosfére komory, odsávací prístroj. Súčasťou komory je zásobovacia komora – tunel. Komora je plnená (tlakovaná) vzduchom (nie 100% kyslíkom, ako to je pri 1miestnych komorách), samotný 100% medicinálny kyslík pacienti inhalujú prostredníctvom masiek s uzatvoreným okruhom.
  • kapacita pre 12 osôb
  • možnosť ležiaceho pacienta
  • max. prevádzkový tlak 5 bar
  • plnenie atmosférickým vzduchom
  • audio/video monitoring pacienta
  • automatizované riadenie expozície
  • meranie % saturácie kyslíka a % obsahu kyslíka v atmosfére komory
  • inhalácia medicinálneho kyslíka prostredníctvom masiek s uzatvoreným okruhom
  • audio a video systém pre pacienta
  • integrované hasiace zariadenie
Rýchly kontakt

    Osobné údaje, ktoré poskytnete prostredníctvom tohto formulára bude spracúvať prevádzkovateľ: ADELI s.r.o., so sídlom Hlboká 45, 921 01 Piešťany, Slovenská republika, IČO: 35 850 655. Predmetné osobné údaje budú spracúvane pre účely poskytnutia informácií o službách a produktoch OXYMED Centra ako aj iných informácií, o ktoré požiadate a budú spracúvane na základe oprávneného záujmu.